Milyen az ELTE TKK?

Figyelt kérdés
Milyen az iskola? Milyen órák vannak?
2018. máj. 8. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon jó. Ugyanolyan órák vannak, mint más iskolákban. Magyar, töri, osztályfőnöki, technika... Szerintem tetszeni fog.
2018. máj. 8. 19:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát ez már majdnem vicces volt
2018. máj. 8. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
A kérdésed nem csak majdnem.
2018. máj. 8. 19:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezen mi a vicces. Azt gondoltam mindenki érti mire gondolok akkor is ha nem fejtem ki litániában, és nem értem miért kell kötekedni.
2018. máj. 8. 19:57
 5/12 A kérdező kommentje:

Ha meg az iskola szóba kötöttél bele akkor nagyon sajnálom, * felsőoktatási intézmény

Most már kaphatok normális választ?

2018. máj. 8. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Ember! Egy egyetemi karon egy csomó szak van. Egy szakon belül pedig rengeteg tantárgy. Tetszik érteni?
2018. máj. 8. 20:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem így értettem. Hanem hogy a tanárkèpző központban tanítják a pedagógiát is, de pl ha angol szakos tanár akarok lenni akkor lesz angol irodalom is meg ilyenek? Vagy mi? Mert feltételezem nem csak angol órám lesz.
2018. máj. 8. 20:18
 8/12 anonim ***** válasza:
De mégis hány éves vagy? Angol szakon lesz kb. 25 különböző tantárgyad. Brit irodalom, amerikai irodalom, fonetika, és így tovább. Tanárképzésen különböző pszichológiai és pedagógiai tantárgyaid lesznek. Keresd fel a tanszék honlapját, ahol találhatsz minta tanterveket.
2018. máj. 8. 20:25
 9/12 A kérdező kommentje:
17 köszönöm a segítséget
2018. máj. 9. 08:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia, a testvérem oda jár, én Franciaországban tanulok a Sciences Po-n. Mit szeretnél tudni pontosabban?

Az egyetem, ahogy a kar is, kiváló, de készülj fel, hogy rengeteg olyan oktató van, aki szórakozásból szivatja a hallgatókat. Na ez az, amivel kint még sosem találkoztam, habár mi mindennap írunk beadandót vagy számonkérést, most pedig az izraeli tanulmányutam kell előkészíteni, és azt is értékelik jeggyel.

A tanegységlista azért érdekes, mert ugye vannak olyan tárgyak, amelyeket kötelező első félévben abszolválni, így elkerülöd a csúszást. Van persze olyan is, amit elég később is elvégezni. Szabad kredites óráid is lesznek, itt azt veszel fel, amit csak akarsz, az ELTE bármelyik karáról. Bátyám szexuálpszichológiát hallgat Hevesi Kriszta tanárnőnél az ELTE PPK-n ilyen szabad kredites tárgyként.

2018. máj. 9. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!