2018 érettségi?
A fiam most érettségizik. Két hete bejelentette, hogy mindenből felkészült, már nem tanul :)
Ő emeltezik matekból, az angol közép már megvan (94%), és meglett a felsőfokúja is. A kötelezőn kívül fizikából és földrajzból is érettségizik.
Semelyik tantárgytól nem tart, mindenből ötös volt, és a próbaérettségik is 90% felettiek voltak, az emelt matekokat is 90-97%-ra írta, de fizikából 100% is volt.
Jól jött, hogy az egyik top5 gimibe jár(t), ott megvolt a képzés, és a közeg is hozzá.
A cél a Corvinus osztatlan pénzügyi-gazdasági elemző matek szak. Sok pont kell (450 körül), de meglesz sztem.
Sok sikert!
En is most erettsegizek
A matektol egy kicsit felek meg az emelt kemia szamitasoktol de am a kemiaim atlag 80%-osak voltak a bioszaim meg 90-96%-osak
Osszessegeben nem igazan izgulok az erettsegi miatt
Inkabb a pontok miatt izgulok
A PTE altalanos orvostudomanyi karra jelentkeztem :)
18f
Szia!
Nekem addig a magyar, matek nagyon jól ment, (magyarbol 85+-ra számítok, matekból 86-91-re) a töri se lett rossz, de ott szóbelin meg kell erőltetnem magam az ötösért (kb 75-79 pont lett az írásbeli).
Biosztól kémiától eléggé félek...
Bioszból versenyeztem évközben, akkor lett volna jó érettségizni, mert azóta sajnos nem foglalkoztam vele és sokat felejtettem...
Kémiából eddig a legrosszabb 72% lett, remélem ennél rosszabbat nem irok élesben, sőt, annak is örülnék ha így sikerülne.
A jó közepeim miatt szerencsére nem kellenek kimagasló emeltek, plusz Szegedre jelentkeztem, ide a ponthatár is jóval alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!