Kecskemétiek. A Piarista vs Bolyai a jobb?
Figyelt kérdés
A Piárba jelentkeztem és fel is vettek, de a Bolyai volt az első hely,amit megjelöltem, ami ugye nem jött össze. Volna egy olyan lehetőség, hogy fellebezzek, aminek kővetkezményeként lehet hogy átkerülhetnék a Bolyaiba (idegen nyelvi osztályba).
Az lenne a kérdés, hogy van-e értelme fellebezzni? Egy csomó helyről hallottam, hogy a Bolyai színvonala már nem a régi, de a Piár, pedig megerősödött. Tudnátok nekem segíteni, mert így nagyon tanácstalan vagyok és mégis a jövőmről van szó.
(Elnézést a sok szó ismétlésért)
#iskola #gimnázium #Kecskemét #fellebbezés #piarista #Bolyai #kecskeméti iskola #felvételi középiskolák kecskemét
2018. máj. 1. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!