A győri Kazinczy F. Gimnáziumról mi a véleményetek? Milyen a kolesza?
Koleszről sokat nem tudok. Mint minden kolesz, nem a legjobb hely, de én még nem hallottam sok panaszt róla :D Tavaly új ágyakat vettek oda, mi cipeltük be, a szobákan, amiket láttam olyan 4-en laknak együtt, nem nagyon nagy hely, de szerintem kibírható. Kajálni a suli saját konyháján lehet, napi 3x. Én is ott ebédelek, többsége jó a kajáknak, én olyan 350 Ft-ot fizetek érte azt hiszem. (Kajákról bővebben: instagramon van egy "kazinczykoszt" oldal, ahol minden nap felrakja és értékeli az ebédet egy lelkes diák.)
Wifit most éppen javítják, de remélhetőleg hamarosan újra helyreáll, és lesz ingyen net :D Összehasonlításképp egyik volt révais ismerősöm szerint a révais kolesznál bíztatóbb hely.
Annyit még szoktam látni, hogy a koleszos tanárok szoktak dolgokat szervezni, pl. sportversenyekre, focibajnokságokra szoktak jelenzkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!