1/9 anonim válasza:
Ha az újpesti Bródyra gondolsz akkor az a helyi gyűjtő. Talán a média tagozat egy picit jobb, de az ute osztályba nem a leendő Nobel díjasok járnak.
Maradjunk annyiban higy a Bródyból kevés diákot vesznek fel az orvosi egyetemre.
Szerény képességű diákoknak tökéltes ha csak egy érettségi majd egy okj az életcél.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszát!
2018. máj. 4. 06:38
4/9 anonim válasza:
én oda járok és egyszerűen imádom a helyet:)
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem mondanám gyengének.Igaz én médiás vagyok lehet ezért.De amúgy imádom.
6/9 anonim válasza:
bocs az off ért de a kiírt kérdésemre nem jön válasz, ide megírnád hogy a ponthatárt hol húzták meg? Az utolsó milyen ponttal került be az általános tantervű osztályba?
8/9 anonim válasza:
#7 ki vagy? írd már le privibe xdd
9/9 anonim válasza:
Ez egy narkomàn igénytelenség. Nézz körül amikor ezek a lepukkant primitìv gnómok a környéken élik a söpredék mindennapjaikat, az egybites agyukkal próbàlnak bàrmit felfogni a körulottuk zajlo tortenesekbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!