Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 360-380 pont kevés lesz a...

360-380 pont kevés lesz a tovább tanulásnál?

Figyelt kérdés
Elte-btk Törire Elte- PPK közösségszervezésre jelentkeztem. Picit tartok tőle, hogy ez kevés lesz. Sajnos a nyelvvizsgát nem csináltam meg pedig egy középszintűt minden gond nélkül megtudnék csinálni.

2018. ápr. 29. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Törire 115-en jelentkeztek első helyen és 140 a max., amit felvesznek. Közösségszervezésre 112-en, oda 30 ember a max. Ezek alapján törire nagyobb esélyed van.
2018. ápr. 29. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
4%

De miért akarod pocsékolni a féléveidet és a pénzed? Miért nem tanulsz olyat ami ér valamit? Jó, tudom, itt három év buli meg semmittevés, de gondolj bele, ha kikerülsz a munka világába mi lesz veled?

Amúgy nem lehet előre tudni elég lesz-e vagy nem, de nemsokára kiderül.

2018. ápr. 29. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:

A helyesírásra kéne gyúrni főleg.

És nincs középszintű nyelvvizsga: középfokú van.

2018. máj. 3. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!