Mikor tudom meg hogy melyik osztályba fogok járni?
Figyelt kérdés
Szóval felvettek, de azt nem tudom hogy 9/ mennyi. A b c d e 😂 pedig szeretnem tudni 😊2018. ápr. 24. 09:54
1/4 anonim válasza:
Első szülőin már biztosan megmondják, az általában elég hamar van, májusban kb legtöbb helyen, még mindenképp beiratkozés előtt.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!!:))
2018. ápr. 24. 19:42
3/4 anonim válasza:
Valahol nem is a, b, c, stb van, hanem 9/1, 9/2, meg hasonlók.
Beiratkozáskor meg kell mondják, egyébként.
4/4 anonim válasza:
A mi sulinkban az a-sok a kisgimnazisták(akik 6 éves képzésre járnak,nem 4re), b nincs, a c-sek a biosz + kémiások, d-sek a matek + infosok, az e-sek pedig a nyelvesek... Az általános képzésbe felvettek pedig arányosan vannak szétosztva az osztályokba,tehát hiába vagy általános tagozaton,lehet,hogy c-s leszel...
Persze ez az én gimim,nálatok lehet máshogy van! :) Májusban szerintem már kiderül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!