Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A 2018/2019-es tanév tényleg...

A 2018/2019-es tanév tényleg így lesz?

Figyelt kérdés

Kollégám ma mondta,hogy az általános,középiskola és gimikben szeptemberben később kezdődik a tanév,pontosabban szeptember 10-én viszont a vége rendesen június közepén lesz ahogy most is.

A téli szünet három hét lesz,dec 22-től január közepéig tart,a tavaszi szünet is három hét lesz 2019 április 15-től május 2-ig.

Ezen nagyot nevettem,mert ezt erősen kétlem ugyanis a diákok nem tudnák a tananyagot megtanulni a tanévben.

Azt mondta kollégám,hogy ez fent van neten is,mondtam neki a neten vannak igaz dolgok de nem igazak is. Szerintem ez pont nem igaz.

Szerintetek is igaz a hír vagy nem amit fent kérdeztem?

2018. ápr. 21. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Az érettségizők meg nyilván be se járjanak nem?:D szerintem úgy kacsa, ahogy van.
2018. ápr. 21. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok:

[link]

2018. ápr. 21. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez az igaz amit az utolsó belinkelt.
2018. ápr. 21. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Lehet igaz a hír, de ez esetleg külföldön ahol 1 hónap a nyári szünet :)
2018. ápr. 22. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szerinte fönn van a neten, akkor mutassa meg, hogy hol. Ilyen egyszerű.
2018. ápr. 22. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!