Hunfalvy-ról vélemény valaki, aki esetleg odajár? Milyen ott a közösség, a tanítás?
Figyelt kérdés
Régen a szüleim is odajártak, szerintük nagyon jó volt a suli, de annak már vagy egy 30 éve.2018. ápr. 21. 10:38
1/9 anonim válasza:
Én oda fogok járni szeptembertől, minden annyira tetszik, egy álomsuli, csak jót tudok róla mondani <3
2/9 anonim válasza:
Sziaa, nagyon jò a közösség, jòk a tanàrok is! Nem fogod megbànni:)
3/9 anonim válasza:
Első válaszadó:én is így vagyok vele, és jövőre én is oda fogok járni.😊
6/9 anonim válasza:
Sziasztok! Jó suli, egyik barátnőm is odajár. Ha szeretnéd írj, és megadom fb-jét, szerintem mesél neked/tek szívesen.
7/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Most vagyok végzős a Hunfalvyban, engedd meg, hogy mondjak pár mondatot..
Ha 0-ra jelentkeztél minden szép és jó, életed legjobb éve lesz, tényleg szuper az a része. DE kilencediktől jön a rengeteg felesleges óra és belátod, hogy a nyelvtanulás amiért odamentél sehol sincs. Én a nyelvért mentem oda elsősorban, de mindent tanultam azon kívül. Sajnálom, hogy nem volt bátorságom átmenni. Persze ez csak az én és az egész osztályom véleménye, de ha majd úgy érzed, hogy sok és egy nagy csalódás akkor válts nyugodtan, ne cseszd el mint én!
8/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz, bár én el is jöttem.
9/9 Jevo91 válasza:
Csatlakozom az utolsó kettőhöz, rengeteg haszontalan órád van, a második nyelvet ha csak nem jelentkezel 9.-től 0. órás tanfolyamra B1-nél nem fogod tudni jobban beszélni, a matektanárok többsége nem tud beszélni (szó szerint nem, dadog, pösze..) A pozitívum az, hogy rengeteg tanitás nélküli nap van és a gazdasági tanárok többsége jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!