Szerintetek meg tudom majd állni a helyem vegyészmérnökin? .
Idén érettségizek és a célom BME-vegyészmérnöki. Kémiából emeltezek, az kb olyan 80-90% körül sikerülhet (két hónappal ezelőtt 81% próbát írtam), matek pedig olyan 90-95% között, viszont ez csak közép. Fizikából nem is érettségizem, de mindig is 5-ös voltam, amíg volt fizikánk, 12-be már sajnos nem. Szeretem mindegyik tantárgyat, de nagyon félek, hogy a matek és fizika tudásom hiányos lesz és nehéz lesz behozni, esetleg kibukhatok.
A pontjaim úgy néz ki meg lesznek olyan 440-50 körül, ha minden összejön .(1emelt+felsőfokú angol nyelvvizsga) A nyáron pedig elkezdem majd különtanárral az analízist (deriválás, integrálás..)
Ha valaki tudja legyen szíves megírni, hogy ez így elegendő lesz-e az elején, mennyire húzós az első két félév? Bármi tanácsot szívesen várok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!