Van aki a Miskolci Egyetemen tanul duális képzésen?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok magáról a duális képzésről? Főként az anyagmérnök képzés érdekelne, akar privátban is.2018. ápr. 18. 23:25
1/4 A kérdező kommentje:
1# "Mióta hívják azt a putrit egyetemnek?"
Az a putri az ország 2. legjobb műszaki és általánosságban véve az ország 10. legjobb egyeteme.
2018. ápr. 19. 00:20
2/4 anonim válasza:
Azért mert itt egyesek kibuktak az egyetemről, mert nem érték fel ésszel amit ott tanulni kell attól az nem az egyetem hibája....van olyan hogy valaki túl hülye hozzá.....
3/4 anonim válasza:
Csak azért buknak ki egyesek, mert valami 280pont a határ. De az oktatót nagy része szar.
4/4 anonim válasza:
Hát nem tudom...vizsgáztam én már több "hírhedt" egyetemi tanárnál akikről az a legenda terjedt, hogy szemetek, szívóznak, mindenkit megbuktatnak...megtanultam mindent és értettem is és képzeld nem jelet kaptam elsőnek! Olyan tanároknál abszolváltam a kollokviumokat elsőnek és jelessel akik állítólag szemetek! Nem jó ha terjesztjük a hülyeséget, ha valaki mindent tudd akkor átmegy...ja és előadásra sose járok...én tankönyvből tanulok magamtól...akkor milyen a tanár? Ha valaki nem tudja felfogni tankönyvből mi a lényeg és összefüggés az ne a tanárt szidja hogy szarul oktat inkább baj van a felfogóképességével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!