Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kaposvári lótenyésztő, lovassp...

Kaposvári lótenyésztő, lovassport szervező, agrármérnöki szak, hol lehet vele elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez tetszene, de ezzel hol lehet elhelyezkedni? Megéri ezt megcsinálni? 3.5 év.

Van itt olyan aki ott tanul ?

Köszönöm! :)

2018. ápr. 18. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömet érdekli ez a szak, ő mindenképpen külföldben (németország, ausztria) gondolkodik, kint biztosan jobb viszonyok között tud elhelyezkedni. Nagyon szereti a lovakat, ő lovasoktatónak készül. :)
2018. ápr. 20. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Kaposváron? MacDonalds, Tesco, Lidl stb.
2018. ápr. 25. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Köszönöm a választ. Igaza van az ismerősödnek, ha csak pár évre is de a külföld nagyon jo pénz és tapasztalat szerzésnek. Én is gondolkozom ezen. :)

Kedves második!

Nem olvastad el jol a kérdésem. Nem erre voltam kiváncsi! Azért köszönöm!

2018. máj. 14. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Jól olvastam, Kaposváron diplomával gyakorlatilag csak ott lehet elhelyezkedni!
2018. máj. 22. 08:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Gyakran előre jön a kérdésed a figyelt kulcsszavak miatt,és mert ugye válaszolgatnak neked,ezért tudod,felmegy a tetejére.

A másodiknak sajnos igaza van. Kaposváron nincs akkora lehetőség a hmm... "kibontakozásra".

Mehetsz diplomával akárhova,de egy ilyen lovassal nem nagyo tudnak mit kezdeni. De persze tudnak,az más,hogy milyen fizetéssel.

Tiszta szívből mondom,menj Pécsre vagy P est re.

2018. máj. 22. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Telefon trollkodott. Pestre, nem P est re .

:)

2018. máj. 22. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!