Azon mit kell kiakadni másnak, hogy én azt mondtam júniusban neki, hogy megvan egy tárgyam?
Tavaly jóbannvoltam egy lánnyal, kaptam is tőle jegyzetet a vizsgához.
El is mentem, aut hittem jól sikerült. Mindenkinek mondtam, hogy biztos megvan, így meg úgy. Ő is rám írt, mondtam neki, hogy megvan minden.
Rá 2 napra beírták az elégtelent. Bántott, hogy eldicsekedtem vele neki, de nem volt alkalmam elpanaszolni
Most kiderült 3 hete, egy szarkavaró azzal dicsekedett a suliban, hogy én már utoljára vesz fel ezt a tárgyat. Eljutott ehhez a lányhoz is :( Aki azóta félrenéz a suliban, nem köszön, meg ennek aki bekavart, megmutatta, hogy miket beszéltünk tavaly...
Ezen miért sértődött meg? Én szívtam meg, nem ő, ezt a vizsgát.
Baràtnő volt, nem úgy lány... :D
Nagyon értelmesnek tűnt, nem hittem volna, hogy egy ilyenen besértődik. De azt sem tudom, hogy az a "valaki", mit hazudott rám.
2es vagyok
Bocs. :D
Hát nekem sem egy ilyenem volt életemben. Féltékenykedés, szarkavarás, kihasználás... Barátok terén hatalmas csalódásokat éltem meg. Pedig még csak 19 vagyok.
F
Megköszöntem neki, amit befotózott.
Én is azt hittem, hogy megvan... Oké, nem kellett volna előre eldicsekedni vele, mert itt sose lehet tudni.
El is felejtettem mondani neki, meg kb. fél évig nem is találkoztunk, hogy mégis meghúzott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!