Kolisok! Titeket zavarna, ha a szobatársatok korán kelne csak azért, hogy tanuljon?
Figyelt kérdés
Reggel fog jól az agyam és akkor van időm is rá, amíg nem volt szobatársam, mindig 5-kor keltem, viszont nem akarok kitolni vele. Mondjuk ő meg éjfél után fekszik, én meg 10 körül. Elég kicsi a szoba (2 emberre). Nem akarok változtatni a szokásomon, ugyanakkor valamilyen szinten alkalmazkodnom kell hozzá.
Szerintetek mit csináljak?
2018. ápr. 1. 10:06
1/4 anonim válasza:
Beszéld meg vele: ha elég halk vagy és / vagy ő elég jó alvó, akkor működhet. Ha nem, akkor este összekészítesz mindent, reggel csendben összeszeded magad, és kimész tanulószobára vagy valami.
2/4 anonim válasza:
Ha reggel felkelsz és csendben összeszeded a cókmókod (reggeli, tanulnivaló, fogkefe, stb) 5 perc alatt [netán előző este kikészted], majd elhagyod a szobát és a tanulóban tanulsz, az szerintem teljesen rendben van egy kollégiumban.
3/4 anonim válasza:
Nem értem, hogy ezen a szokáson miért kéne változtatni?
Felébredsz és elhagyod a szobát, utána pedig azt csinálsz amit akarsz.
Persze az vitákat szülhet ha te ezt az egészet úgy gondolatad, hogy hajnali ötkor villany fel, hangosan olvasod az anyagot, stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Tanulószobába nem megyek, főleg nem kora reggel. Eddig a szobában tanultam, a kérdés feltevésekor is arra gondoltam.
2018. ápr. 2. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!