Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kolisok! Titeket zavarna, ha...

Kolisok! Titeket zavarna, ha a szobatársatok korán kelne csak azért, hogy tanuljon?

Figyelt kérdés

Reggel fog jól az agyam és akkor van időm is rá, amíg nem volt szobatársam, mindig 5-kor keltem, viszont nem akarok kitolni vele. Mondjuk ő meg éjfél után fekszik, én meg 10 körül. Elég kicsi a szoba (2 emberre). Nem akarok változtatni a szokásomon, ugyanakkor valamilyen szinten alkalmazkodnom kell hozzá.

Szerintetek mit csináljak?

2018. ápr. 1. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Beszéld meg vele: ha elég halk vagy és / vagy ő elég jó alvó, akkor működhet. Ha nem, akkor este összekészítesz mindent, reggel csendben összeszeded magad, és kimész tanulószobára vagy valami.
2018. ápr. 1. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Ha reggel felkelsz és csendben összeszeded a cókmókod (reggeli, tanulnivaló, fogkefe, stb) 5 perc alatt [netán előző este kikészted], majd elhagyod a szobát és a tanulóban tanulsz, az szerintem teljesen rendben van egy kollégiumban.
2018. ápr. 1. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem, hogy ezen a szokáson miért kéne változtatni?

Felébredsz és elhagyod a szobát, utána pedig azt csinálsz amit akarsz.

Persze az vitákat szülhet ha te ezt az egészet úgy gondolatad, hogy hajnali ötkor villany fel, hangosan olvasod az anyagot, stb.

2018. ápr. 1. 10:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Tanulószobába nem megyek, főleg nem kora reggel. Eddig a szobában tanultam, a kérdés feltevésekor is arra gondoltam.
2018. ápr. 2. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!