Ha a konzulensem nagyon "passzív", kereshetek másikat helyette?
A jelenlegi konzim egyáltalán nem foglalkozik velem. Nem olvassa el, amiket küldök neki, és mikor nagy nehezen meg tudtam beszélni vele egy találkozót, azt sem tudta, milyen szakos vagyok, és hogy Ba-s vagy Ma-s. Semmit nem tudott segíteni sem, szerintem nem is érdekli az egész, pedig én imádom a témámat.
Nélküle is meg tudnám írni, de azért néha jól jönne tanács, kritika, véleményezés, javaslatok...
Lehet ilyenkor másik tanárhoz fordulni, vagy az bunkóság lenne? Szerintem fel se tűnne neki, hogy már nem jelentkezem nála.
Vigyázz, mert konzulens váltáshoz a tanszék engedélye is kell, és nem mindig szokták engedélyezni! Az meg aztán végképp nem úgy van, hogy te csak egyszerűen felszívódsz a jóváhagyott konzulens mellől, és odacsapódsz valaki máshoz!
Először a tanszékvezetőhöz mennék, jelezném a problémát, és megkérdezném, felkérhetnék-e valaki mást! (Ha külső konzulensről lenne szó, az természetesen más tészta, de a leírásból feltételezem, hogy a belső konzulensedről beszélsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!