Hogyan írjak 85% feletti emelt töri érettségit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
51 napom maradt az emelt töri érettségiig. Magyar-történelem szakra megyek tanárképzésre.
A magyar érettségi miatt nem aggódom, az eddigiek alapján 90-95% lesz. Németből már van egy 93%-os érettségim és jövő héten nyelvvizsgázom.
A választott tantárgyam a rajz, az is 85% felett lesz. Matek meg ahogy sikerül, az gyengébb (60-70)
Az egyetlen amitől félek az emelt töri. Hiába járok 2 éve fakultációra, rengeteg az anyag. Főleg az esszéfeladatoktól félek. És sajnos annyi számonkérés van mindenből, hogy ismételni nem is tudtam eddig, csak feladatlapokat csináltam.
2018. márc. 28. 20:42
1/4 Pemmencs válasza:
Én tavaly emelteztem történelemből. Nem mondom, hogy nem volt nehéz...nagyon sok feladatot töltöttem ki a Trefortban kapható történelem érettségi előkészítő munkafüzetből. Megnéztem az összes Zanza tv részt(bár az közép inkább) Megvettem a kidolgozott szóbeli tételek könyvet azt elolvastam és kihúztam a lényeget. Nagyon jó töri könyvei vannak Ujvári Pálnak azt mindenképp olvasd el ha már kijegyzetelni nem lesz időd. Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan
2/4 A kérdező kommentje:
Huh van nagyon sok töri felkészítő könyvem. 2017-es 10 próbaérettségi, 30 szóbeli tétel.
2015 szóbeli tételek.
Érettségi emelt adattár. Mindent bevetek :)
2018. márc. 28. 21:12
3/4 A kérdező kommentje:
Van valami módszer arra, hogy ne csak magolás legyen, hanem tényleg meg is maradjon az egész anyag?
2018. márc. 28. 21:54
4/4 Pemmencs válasza:
Kártyákat tudsz készíteni, azokra kulcsszavakat írni és úgy memorizàlni. Évszàmoknál emberekhez-korszakokhoz társítod. Próbálj minél többet erről beszèlgetni, hogy mindennap az eszedben legyen ezt mondjuk úgy hogy ha más is emeltezik és összeültök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!