Az érdekelne hogy pszichológia szakra van alkalmassági vizsgálat?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nagy hülyeséget kérdeztem, de ne nevessetek ki légyszíves:D2010. jún. 10. 22:24
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2010. jún. 10. 23:35
4/6 anonim válasza:
hahaha "ssjnos nincs"... sajnos egyet kell ertenem :)
5/6 A kérdező kommentje:
igen, nekem is logikusnk tűnt volna hogy pszichológia szakra, csak pszichológiailag alkalmas embereket vesznek fel:)
2010. jún. 12. 11:03
6/6 anonim válasza:
ezt nekem Bagdy Emőke fejtette ki egyszer, hogy miért nincs. az ő álláspontja szerint:mégis milyen kérdéseket tennének fel benne? ki, mi alapján és milyen jogon döntheti el, hogy te alkalmas vagy-e? ha kellő önismerettel (ami viszont ajánlott erre a szakra) rendelkezel,tudni fogod, h ide való vagy-e.nem meglepő, h rengetegen otthagyták a szakot az elmúlt 2 év alatt, mert rájöttek, h nem nekik való
20/L, pszichológia szakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!