Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az élet az ELTE-n?

Orsi312 kérdése:

Milyen az élet az ELTE-n?

Figyelt kérdés
Ha el szeretném végezni a fordító- és tolmácsképző mesterszakot, melyik alapszakot ajánljátok? Később az angolt és a franciát választanám. Örülnék több részletnek a fősulis életről (költségek, tanárok, stb.) :)

2018. márc. 24. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Majd csak ELTElik.
2018. márc. 24. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Én angol tanáris vagyok. Az egyetemi élet lehet nagyon jó, ha benne vagy a programokban és szereztél barátokat, hogy ezekre ne egyedül kelljen menned, de ha nem voltál ilyen szerencsés, vagy túl sok kreditet vettél fel a félévre, akkor szívás az egész és csak magolsz, mint állat.

De szerintem ez minden egyetemen így van, csak élvezd és ne görcsölj :)

Ezzel most kb csak olyan dolgokat mondtam, mint amiket kb az amerikai filmekből is megtudhatsz :D

A franciásokról nem tudok sokat, egy-két francia-angol tanárist ismerek, de ők sem panaszkodnak :)

2018. márc. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!