Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg léteznek akár 1 ágyas...

Tényleg léteznek akár 1 ágyas kollégiumok is? Akár plusz felárért.

Figyelt kérdés

Sajnos óriási hibát követtem el 2 évvel ezelőtt, hogy a tanulmányaim jegeltem, mivel nem akartam kollégiumba menni, és most se. Csak sajnos mégis rákényszerülök úgy látom. Egy ismerősöm viszont említette, hogy ilyen is léteznek?

Azt szeretném kérdezni, hogy valóban vannak 1 ágyas kollégiumok?

2018. márc. 18. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Albérlet lakótársakkal
2018. márc. 18. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahova én járok, ott leghamarabb második évtől lehet egyágyas koliba menni, mert csak tanulmányi eredmények alapján van, viszont elég nehéz egyágyas szobát szerezni. Ellenben olyan is van, hogy valaki egyedül lakik egyágyas szobában, de ehhez meg szerencse kell.

De egyébként igen, léteznek egyágyas koliszobák.

2018. márc. 18. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
menj magánkoliba.
2018. márc. 18. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kolik ahol van néhány 1 fős szoba, de nehéz bekerülni és elég drága is a többi szobához képest.
2018. márc. 18. 17:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Van ilyen kollégium. Főleg külföldön.
2018. márc. 19. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!