Ha okj-szakmát tanul valaki fizetős felnőttképzésben, mennyire szigorúak a vizsgák álltalánosságban?
Tanároktól függ, bár ez már a képzés alatt érződik, hogy milyenek a tanárok, vezetőség.
Amúgy fizetős/nem fizetős ugyanolyan nehéz vizsgalapot kap. Ebben nincs különbség.
A szakmától is függ.
Pl. műkörömépítő okj-ról azt hallottam átengedik őket, a fizetős, iskolarendeszeren kívüli/levelezős fogászati asszisztensiről azt hallottam sokakat megbuktatnak, mert az eredetileg 2 éves nappalis anyagot nem tudják jól megtanulni a 9 hónap levelezős képzés alatt.
én jártam poénból ilyen okj-ra......semmit nem tanultam...átengedtek...írásbeli vizsgán mindenki megbukott például és másnap behívattak minket és lediktálták mindenkinek a jó megoldásokat, hogy senki ne bukjon és mindenkinek meglegyen a kellő pontszáma :-) Szóbelire volt 60 tétel....előtte való nap vettem elő de azzal a lendülettel elpakoltam, mert úgyse ment volna....szóbelin a tanár mondta el helyettem a tételt és átengedett hármassal :-) Szóval van egy ilyen bizonyítványom - hogy milyen képesítés nem írom le :-) azt se hol :-) de soha nem dolgoztam vele és egyik osztálytárs sem, mert valójában csak dísz és ahhoz képest hogy felelősséggel jár a munka senki nem ért hozzá semmit :-)
Mindegy időtöltésnek jó volt + egy bizonyítvánnyal több :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!