Ti mennyit hiányoztatok szeptember óta egyetemről?
Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 08:25
1/6 anonim válasza:
Szeptember óta? Azóta már lezárult egy félév, miért releváns, hogy az előzőben mennyit hiányoztunk?
Én az előző félévben nem jártam be két előadásra egyáltalán (munka miatt), gyakorlatokról sehol se hiányoztam a megengedettnél többet, de a legtöbbször ki se használtam a limitet.
Ebben a félévben sajnos elég beteg voltam egy hétig, így mindenről hiányoztam egyszer, azon kívül más nem volt.
2/6 anonim válasza:
Nem számolja a napokat már... XD kb 25 órát
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok az óralátogatás bajnoka:)
Enélkül is képes vagyok mindenből levizsgázni:)
5/6 anonim válasza:
Szemináriumokról a tavalyi és az idei félévben is kihasználtam a félévente 12 - 12 alkalomból félévente a 3 - 3 hiányzásomat, az előadásoknak a felén voltam ott (utólag küldik az anyagot mindenből)
6/6 anonim válasza:
Én kimaxoltam a hiányzási lehetőségeimet minden tárgyból. Nem számoltam, hogy mennyit hiányoztam, de olyan 30-35 órát biztosan. Egy tárgy kivételével minden meglett, ami nem sikerült, abból pedig vizsgakurzust vettem fel, úgyhogy 90%-ban elégedett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!