Késő már a szeptemberben induló karra jelentkeznem?
Figyelt kérdés
2015-ben érettségiztem, leraktam egy pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ-t, és rájöttem, hogy szeretném elvégezni a tanítóképzőt.
Apor Vilmos Katolikus Főiskola (Vác)-ra gondoltam. Úgy kalkuláltam, hogy a pontom meglenne hozzá. Levelezőn szeretném, mert mellette dolgozok.
Mit gondoltok? Vagy mikor tudok legközelebb jelentkezni?
Indul vajon februárban is ilyen képzés?
Köszönöm
20L
2018. márc. 16. 11:01
1/5 anonim válasza:
Idén februárban nem indult az egyetemen keresztfélév, ettől függetlenül megérdeklődheted az iskolától, hogy jövőre lesz-e. Ha nem, akkor legközelebb 2019 február közepéig tudod benyútani a jelentkezésed 2019 szeptemberére
2/5 anonim válasza:
Nyáron tudsz még jelentkezni pótfelvételi során, viszont olyankor csak önköltségesen hirdetnek meg szakokat.
3/5 anonim válasza:
Úgy láttam, hogy nincs ebből keresztféléves képzés, ahogy az ELTE-n sem, szóval legközelebb jövő februárban tudsz jelentkezni, ha most nem akarsz fizetni a pótfelvételin.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Valóban lehet jelentkezni pótfelvételire is, csak eddig én úgy tudtam, hogy abban az esetben, ha az általános felvételi során nem vettek fel egyetlen helyre sem.
Igaza van a többi válaszolónak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld kéz!
2018. márc. 16. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!