Teleki Blanka Gimnázium vagy Leövey Klára Gimnázium? Bp
Sziasztok!
Mindkét helyen a biosz-kémia tagozatot jelöltem meg, szerintetek hol tanítják jobban?
Felkészítenek az egyetemi tovább tanulásra, ha az ember orvos, állatorvos szeretne lenni?
Ha valaki tudna kicsit bővebben mesélni a két suliról azt nagyon megköszönném🤗
Köszönöm a válaszokat😊
Akkor eddig 1-1😂
Leöveys termtudos vagyok. Erős a reál tárgyak oktatása nagyon is, sokan el is pártoltak tőlük 10.végére. Szóval csak akkor ajánlom a tagozatot, ha tényleg érdekelnek ezek a tantárgyak, mivel komolyan veszik és ha nem vagy elég elszánt, akkor nagyon fogsz szenvedni.
Viszont ha szereted őket és persze azért tehetséged is van hozzájuk (matek!), akkor erős tudást fogsz kapni:) és igen, orvosira is mennek innen.
Kedves utolsó:)) Nem tudom,hogy ez a drága jó ismerős milyen tagozatra jár,de az biztos, hogy nem természettudományra,ami az iskola egyik (ha nem)legerősebb osztályát teszi ki mindig,úgy,hogy a versenyeken is szép helyezeteket szoktunk elhozni matekból és természettudományos tantárgyakból. A többit sajnos nem tudom,mert én a reálban vagyok csak benne. De légyszíves válogasd meg a szavaidat,ha te nem oda jársz,csak közvetve hallasz róla. Köszi:))
És kérlek nézd meg melyik iskolából kerülnek be többen a jobb egyetemekre. Csak ennyit akartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!