Vadkerti Zsófia kérdése:
A Kispesti Deák Ferenc Gimibe szeretnék menni. Az idéglenes rangsorba média szakon 199. vagyok tudom nincs elől de sokan mögött vannak. Szerintettek lenne esélyem bekerülni?
Figyelt kérdés
Idén felvételiztem sajnos a központim nem lett jó viszont a hozott pontom maxos. Sok gimibe elutasították a jelentmezésemet és eléggé megviselt.2018. márc. 15. 08:39
1/7 anonim válasza:
Hat.. ha oszinte leszek akkor nem sok esely van ra :/
2/7 anonim válasza:
127. volt tavaly az utolsó bejutó. Sajnos semmi esélyed. Nem irtál be gyengébb gimiket?
3/7 anonim válasza:
Amúgy a gimnáziumoknak mi értelmük? Csak elvesz 4 évet az életedböl, és szakmád se lesz, csak érettségid, amivel nem sokat lehet kezdeni manapság.
4/7 anonim válasza:
Na hát azokkal a szakmákkal sem mész sokra ami egy szakgimiben kapsz alapból. Arra is rá kell még húzni minimum egy évet hogy rendes szakmád legyen. És ezt gimi után is meg lehet tenni.
5/7 anonim válasza:
Nincs. Mivel a tavalyi utolsó felvett a 127.helyen állt . Tavaly előtt pedig a 134.helyről volt. Más gimit nem jelöltél?
6/7 anonim válasza:
Zrínyit nem jelölted? Ott nem nézik a központit.
7/7 anonim válasza:
Sajnos nincs esélyed. Van olyan suli ahol nem utasítottak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!