Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Apáczai biosz tagozata nagyon...

Apáczai biosz tagozata nagyon nehéz? Megkövetelt a magas átlag, valaki aki oda jár, milyen jegyei vannak? Igaz, hogy a nyelvtanítás gyenge?

Figyelt kérdés

Azt írom be elsőnek, 19. vagyok az ideiglenesen, de nem tudom, megéri-e. Latin a nyelv, azt meg ki akar tanulni... Vagy ha van tapasztalatotok, nem olyan nehéz? Jól tanítják?

Az érdekelne még, hogy a közösség milyen? Programok vannak?

2018. márc. 14. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért erről a tagozatról sokan orvosira készülnek,ők meg örülnek a latinnak.
2018. márc. 15. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem gyenge, 9 nyelvet tenítanak (felkészítenek nyelvvizsgára)

Közösség nem tudhatod milyen lesz, ez a gólyatáborban kiderül.

Rengeteg szakkör van, de tényleg mindenféle pl filmklub, de van kirándulás szóval sok minden.

De azért mégiscsak az ország egyik legjobb gimije, szóval azért tanulni is kell, ez egyén függő valakinek semmit valakinek egész éjjel.

Magas átlag nem megkövetelt... Most komolyan mindenki magáért tanul...

2018. márc. 16. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az orvosira készít fel. Az egyik orvos ismerősöm is odajárt. Azt mondta még egyszer nem tenné ki a diákévet annak a borzalmas tanulásmennyiségnek és követelményeknek ami ott van. Csak a tanulásra emlékszik az ott töltött éveiből. Igaz, könnyedén bejutott az orvosira, de más is bejutott, aki lényegesen gyengébb vidéki gimnáziumból jött és még diákélete is volt. Neked kell eldöntened. Én mégis azt javaslom,ha már ilyen dicsőséges helyen vagy az Apáczaiban, akkor menj oda! Lehet te meg sem érzed majd a tanulás mennyiségét. Lehet te könnyedén veszed az akadályokat. Hidd el nem minden ember egyforma. Készítsd fel magad a sok tanulásra, így könnyebb lesz elviselni. Ezt a helyet nem szabad átadni másnak.
2018. márc. 17. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:

A nyelvtanulásról:

Az, hogy mennyire nehéz (azaz mennyire erős) egy nyelvóra az a tanártól függ illetve, hogy milyenre írod a szintfelmérőt 4-5 angolcsoport szokott lenni majdnem 70 diákból.

2018. márc. 24. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem tudom, megéri-e a sok tanulást, de talán igen...

Továbbra is azt írom első helyre.

2018. márc. 26. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is az Apáczaiba jelentkeztem biológia tagozatra, nagy valószínűséggel be is kerülök. Megkérdezhetem, hogy mégis milyen? :)

Közösség (tudom, hogy változó), tanárok, elvárás, stb...

2019. márc. 29. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, #6!

A lányom oda jár, nagyon szereti. Jó fejek a tanárok, szuper a közösség (osztály- és iskolaszinten is). Nem tanulja magát halálra, de így is jók az eredményei, valószínűleg azért, mert a magas színvonalú órákon odafigyel és így kevesebb teendője marad itthonra. Bőven jut ideje sportra,barátokra, magánéletre is (amúgy rengeteg iskolai programot is szerveznek). Remélem, bekerültél és hamarosan a saját szemeddel is látni fogod!

2019. ápr. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!