Kecskeméti Katona József vagy Bolyai János gimnázium?
Figyelt kérdés
Németet tanulok, felvételim 73 pontos lett, szóbelijeim jól sikerültek és mindkettő helyre felvennének, de nemtudom melyiket válasszam. Bolyaiban német-angolt, Katonában kéttannyelvű németet jelöltem meg. Érvekre, tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi. A válaszokat köszönöm2018. márc. 14. 15:41
1/6 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok Katonás sem Bolyais,de a Bolyairól azért sok jót hallok,meg egyik ismerősöm oda jár angolra,nemrég középfokúzott(9.-es)és ő nagyon szereti.Katona négy osztályosáról nem tudok olyan sokat...
2/6 anonim válasza:
Én már csak azért is mondom a Katonát, mert mindenből erős.
A Bolyai csak nyelvekből.
Azt pedig mindenki döntse el saját maga, hogy simán több órát akar németből, vagy pedig több tantárgyat is németül szeretne tanulni.
Én a Katonába járok (igaz bioszos vagyok, nem nyelves).
Ha valami kérdésed van akkor írj.
3/6 anonim válasza:
Szia! Végül hova adtad be elsőnek? Én csak a Katonába jelentkeztem idén, oda föl is vettek.
4/6 A kérdező kommentje:
Katonát írtam 1.nek :D
2018. ápr. 7. 17:59
5/6 anonim válasza:
Akkor gondolom fölvettek, tehát osztálytársak leszünk. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Igen igen ;D
2018. ápr. 7. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!