Szerintetek felvesznek így a Xántusba?
Figyelt kérdés
Az ideiglenes listán a 90. vagyok tudom lényegtelen de a 207-ből..szerintetek mennyi az esélye annak hogy felvesznek ha erre a tagozatra (110-es középhaladó angol) 51 embert vesznek fel??2018. márc. 13. 16:03
11/15 anonim válasza:
Nincs kedvem olaszt tanulni főnyelvként. Egyébkébnt az orosz ill. az olasz tagozaton az angolt is tanulhatom második nyelvként vagy ha túl sokan jelentkezünk angolra, akkor mondhatják azt, hogy te most mész németre,mert nincs már több hely.
12/15 anonim válasza:
aki 78.nak írta magát az olaszon, az hogy csinálja 121 ponttal. én, ha megnézem a listát, akkor 121 ponttal a 147. vagy.
én nézek valamit rosszul ?
Segítség !!
13/15 A kérdező kommentje:
Ezek tavalyi válaszok:)
2019. márc. 20. 07:54
15/15 A kérdező kommentje:
Szívesen, sok sikert! :)
2019. márc. 21. 06:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!