Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Teleki Blanka Gimnáziumba...

A Teleki Blanka Gimnáziumba van esélyem a 92. és a 120. helyről?

Figyelt kérdés

2018. márc. 12. 13:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy 17 főt szándékoznak felvenni tagozatonként.
2018. márc. 12. 13:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Csupán kiváncsiságból:

hogyan csináltad, hogy a 92-dik ÉS a 120. hely is a tied?

2018. márc. 12. 14:08
 3/12 A kérdező kommentje:
2 tagozat külön-külön
2018. márc. 12. 14:11
 4/12 Tuszek ***** válasza:

Tavaly nem voltak ilyen magas sorszámmal felvéve.

Van egy oldal ahol gyűjtik, hogy melyik évben hanyadik volt az utolsó, mennyi ponttal, stb:

[link]

2018. márc. 12. 20:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. márc. 12. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Idén nagyon sokan jelentkeztek hozzánk... esetleg ha elmondanád hogy hány pontos felvételiket írtál, meg hogy milyenek voltak a jegyeid... úgy egyszerűbb lenne mert kb. tudom hogy milyen eredményekkel van esély. (Egy végzős)

Milyen szakokat jelöltél meg, az sem mindegy

2018. márc. 27. 17:51
 7/12 A kérdező kommentje:
A központim nem lett jó. 48 pont. A hozott jegyek 4-5.
2018. márc. 28. 07:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... sokan vannak a Telekiben 60 pont felettiek, akik kitűnővel jöttek és nagyon jól szóbeliztek. 48 pont kb. 5-6 évvel ezelőtt sem volt elég, azóta meg már nőtt a követelmény... nem akarlak elkeseríteni, de én szerintem ennyi pont nem elég... max ha 100%-os volt a szóbelid, akkor talán... nem tudom, hogy melyik tagozatra akarsz menni, de ha oda ahova kb.15 embert vesznek fel, akkor ott nem valószínű, hogy százan elmennek előled... de azért remélem, hogy sikerül, bármi megtörténhet, ne csüggedj. Ha nem sikerül, akkor meg javaslom, hogy próbálj meg átjelentkezni majd èv közben... sokkan megcsinálták már ezt... valami vizsgát írtak és bekerültek :). Nem tudom, hogy még lehet-e ilyet csinálni...sokan elmennek a suliból és talán a helyükre felvesznek, ha indokolt... de nem tudom... Nekem annó volt vagy 2 "osztálytársam" is, akit felvettek aztán meg egyszerse láttam őket... csak a helyet foglalták mások elől(😒nem szeretem az ilyet...)
2018. márc. 28. 22:24
 9/12 A kérdező kommentje:
A Nyek bioszra és sima bioszra jelentkeztem. Köszönöm, hogy írtál! Meglátjuk.
2018. márc. 29. 07:25
 10/12 anonim válasza:
Nekem a 46. helyről nem sikerült bejutni...
2018. ápr. 25. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!