Az egyetemi tanárok miért nem képesek válaszolni egyetlen rohadt emailre sem?
Figyelt kérdés
Ha valaki tanár, már nem vonatkoznak rá az alapvető udvariassági normák, vagy mi?2018. márc. 11. 18:00
1/5 anonim válasza:
Ez nagyon változó, elfoglaltság és személyiségfüggő is. Van aki fél órán belűl válaszol, van aki csak 4-5 nap múlva.
Van aki pedig soha, mert szereti inkább személyesen intézni az ügyeket.
Szóval nem lehet általánosítást csinálni.
2/5 anonim válasza:
Talán mert nem érnek rá. Nyilván kapnak vagy 300 e-mailt, meg maszekolnak, meg készülnek, íratják a doktorijukat a tanulóikkal, meg alapból azt hiszik magukról, hogy ők az atyaúristenek és tényleg.:D
3/5 anonim válasza:
Nekem ez már a 4. évem az egyetemen és egy tanár volt csak aki nem írt vissza, az összes többi max 1-2 napon belül reagál. Emberfüggő a dolog, de felteszem ezt te is tudod, csak mindenképpen panaszkodnod kellet gyk-n egy kört.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor nektek mázlitok volt, mert nekem eddig kb fordított az arány és 10-ből 1 válaszol egyáltalán. Marhára elegem van az összes ilyen bunkóból, tisztelet a kivételeknek. Hatalamas megterhelés lenne egy "kösz, megkaptamot" visszaküldeni. Szerintem az egész csak lustaság kérdése, 300 email esetében is.
2018. márc. 11. 18:38
5/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
sajnos ez van, nem lehet tenni ellene érdemben.
Talán az hasznos lehet, ha mikor e-mailt írsz,
az elköszönési résznél odaírod hogy "Várom válaszát",
ezáltal nyomatékosítva hogy a reagálás is számottevő neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!