Töri javító középszintűre egy hónap alatt fel lehet készülni 90-95%-os eredményre napi 2-3 óra tanulással?
Figyelt kérdés
Internetről plusz ncoreról leszedett könyvekből készülnék2018. márc. 10. 10:52
1/5 anonim válasza:
Simán, ha csak a követelményrendszer alapján tanulsz és sok feladatot megcsinálsz, esszét írsz. De az még jobb lenne, ha nemcsak egy hónappal előtte kezdenél el készülni, hanem már most. Több időd lenne gyakorolni.
2/5 A kérdező kommentje:
Már most elkezdek készülni rá csak az esszétől félek. Mert az elég sok pontot ér.
2018. márc. 10. 14:27
3/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Olvasd el, hogy a javítókulcsban hogyan pontozzák az esszét, így látod, hogy mikre kell jobban figyelni. A legfontosabb az elhelyezés térben és időben és a források használata.
4/5 A kérdező kommentje:
A témaköröktől félek, hogy mi lesz benne az esszében. Nehogy valami rossz téma legyen aztán amiatt ússzon el..
Persze azokat alaposan átnézem, hogy ne legyen gond.
2018. márc. 10. 20:12
5/5 anonim válasza:
Ugyanaz vagyok.
Ne aggódj, én is idén érettségizek és még egy töri érettségit sem írtam meg egyben. Sőt, az ismétléssel is alig tartok valahol, mert a tanár nem tudja befejezni az anyagot... csak az nyugtat meg, hogy az összes tételt megírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!