Vörösmartyban mikor teszik ki a rangsort?
Figyelt kérdés
Valami olyasmit hallottam, hogy most péntekig(03.09), de nehezen tudom elképzelni mivel még szerdán is(03.07) szóbeliztettek.#felvételi #rangsor #szóbeli #Vörösmarty Mihály Gimnázium #ideiglenes rangsor #média tagozat #dráma tagozat
2018. márc. 8. 20:28
41/64 anonim válasza:
Sajnálom Kedves Kérdező :(
Engem felvettek a média szakra :)
42/64 anonim válasza:
Kérdező !
Melyik suli lett akkor ?
43/64 A kérdező kommentje:
Egy sima gimibe kerültem.. szóval álmodozhatok tovább feleslegesen a színházi karrierről..nagyszerű..
2018. ápr. 23. 21:55
44/64 anonim válasza:
Figyelj, Kérdező ! Lehet írni motivációs levelet, hogy ez minden álmod.. stb.. stb.... és személyesen bevinni az igazgatóhoz. Egy próbát megér. Csak minél hamarabb !
45/64 anonim válasza:
Szerintem is próbálj méltányosságit írni minél előbb. Az idei kilencedikesek 66-an vannak a meghírdetett 32-höz képest.
47/64 anonim válasza:
Esetleg a Weöres Sándor Gimnázium dráma tagozatát érdemes még megnézni, ott szokott hely maradni pótfelvételire. Nem egy Vörösmarty de azért a simi giminél közelebb van a színházhoz. Vagy Leövey. Melyik gimibe vettek fel? Sok helyen van színjátszó szakkör is, pl Petőfi.
48/64 anonim válasza:
46-os. Miből gondolod, hogy 36 hely van meghirdetve?
A felvételi tájékoztatóban 32 helyet írnak. A végleges osztálynévsorban is 32 gyereket számoltam.
49/64 anonim válasza:
Nézd meg az osztályok fotójánál 36 fő jér a 9.d-be. Pedig tavaly is 32 fő volt kiírva. Tehát nyilván fogadtak olyanokat, akik fellebbeztek vagy méltányosságit kértek.
50/64 anonim válasza:
Igazad van. Tenyleg tobben vannak 32- nel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!