Informatikus-könyvtáros specializációk. Erre van igény?
Gondolkozom a tanárin (könyvtárostanár) és az informatikus-könyvtároson.
Utóbbinak vannak specializációi, azokra van igény, lenne értelme elvégezni?
EU-IFORMÁCIÓ specializáció
INFORMÁCIÓ- ÉS TUDÁSMENEDZSMENT specializáció
KÖNYVTÖRTÉNET specializáció
Vélemények, tapasztalatok?
Bővebben kifejtve a tanáros rész. - Akit érdekel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Szerintem eldöntötted hogy erre akarsz menni és megerősítésre vársz.
A tény hogy a könyvtáraknak már kb csak iskolákban van értelme, és ezek közül is inkább az egyetemeken, amiből nem sok van.
Manapság előbb leszedek egy könyvet, mint ahogy a könyvtáros odahozza nekem a polcról. Az elkövetkezendő 20-30 évre lesz könyvtáros utána meg szerintem a könyvek is feledésbe merülnek.
Nem megerősítést várok, csupán tanácsokat és észrevételeket, mert nagyon nem vagyok biztos a döntésemben.
Tavaly már hoztam egy rossz döntést a szociológiával -kiiratkoztam, nem jött be. Nem akarok újat.
Hidd el, hogy ez is ugyanolyan büfé szak mint a szociológia. Informatikus könyvtáros BA diplomával rendelkezem régóta és eddig csak közmunka programok által tudtam dolgozni könyvtárban netto 70 ezerért :D Ez azért van mert túltelített a szakma.
Nyugat magyarországi megye székhelyű városban lakom mellesleg és ott ez a helyzet... felejtsd el de nagyon gyorsan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!