Ki jelentkezik a 2018-2019es tanevben a Nyiregyhazi Vasvari Pal Gimnáziumba? Velemenyek a mostani diakoktol?
Figyelt kérdés
Nekem 2.helyen van. Nem tudom milyen suli. Es azt is kerdeznem h mivel kolis lennek melyik kolit ajanljatok? Informatika szakra jelentkeznek. Koszonom a valaszokat elore2018. márc. 3. 12:15
1/1 anonim válasza:
Van a suliról egy olyan városi legenda, hogy itt nem kérnek sokat és hogy minden tagozaton nagyon erős a tesi.
Na, ezt felejtsd el. Mert nem igaz.
Nagyon jó tanárokat fogtunk ki, szerintem rendesen fel fognak készíteni az érettségire. Szerintem teljesen korrektek.
A tesi semmi extra. Pedig nekem még az átöltözés is megerőltető. :)
Koliról nem tudok sokat. Egy kolis osztálytársam van. Ő a Lutherba jár, de nem szereti.
Diákélet igazából a diákokon múlik meg a dök-ön. Ahogy észrevettem, a tanárok nem különösebben szólnak bele.
Még egy tanács: a tesi tagozatot kerüld el. Nem részletezem. Gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!