Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kinek milyen volt a szóbeli...

Kinek milyen volt a szóbeli felvételi?

Figyelt kérdés

A szóbeli felvételik érdekelnének az alábbi iskolákban:

Kölcsey Ferenc gimnázium (Budapest, angol szóbeli)

Karinthy Frigyes gimnázium (Budapest, magyar szóbeli)

Károlyi Mihály kéttannyelvű gimnázium (Budapest, magyar szóbeli)

2018. febr. 27. 21:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
10-es,angolra jelentkeztél?
2018. márc. 4. 14:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Ma voltam a Kölcseyben tényleg nagyon jó fejek a tanárok és segítőkészek ha szükséges. Ha bemész ne szólalj meg magyarul a beköszönéstől kezdve a kiköszönésig angolul kell beszélni, de semmi durva. Ha nem értesz valamit kérdezd vissza inkább mint, hogy csöndben ülj. Először csak téma nélkül beszélgettek utána pedig egy témáról azok közül amik fent vannak a honlapon, majd egy papírt kellett húzni amin képek voltak és arról beszélni. Én ajánlom, hogy a témákból készüljetek fel, nagyon sokat segít! :)
2018. márc. 5. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Kölcseyben és a Károlyiban is aranyosak voltak a tanárok. Én szombaton voltam. Egyik felvételi se volt nehéz. A Kölcsey angol felvételije különösen jól ment. Csatlakozom az előzőhöz. Tényleg jó érzés, amikor a diákok jókedvűen távoznak a felvételiről.
2018. márc. 5. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!