Kaptatok már visszajelzést az érettségire jelentkezésről?
Sziasztok!
Korábban már leérettségiztem,viszont most is jelentkeztem vizsgára,tanulói jogviszony nélkül,viszont mikor adtam fel a jelentkezést,a tértivevényes papírt nem vette el a hölgy,csak magát a borítékot,szóval gondoltam az nem kell,aztán valaki mondta,hogy kellett volna neki.Tehát akkor most nem tértivevénnyel lett feladva a jelentkezésem magyarul..Attól még elfogadják? Vagy lehet meg sem kapták,azért nem küldtek még visszajelzést róla?
Szia!
Én tértivevényesen adtam fel a jelentkezésem (15-én) és péntek reggel jött is egy visszaigazoló e-mail amiben ezt írták:
"Tisztelt Vizsgázó!
Levelemhez mellékelem az érettségi vizsgára történő jelentkezéséről szóló visszaigazolást. Kérem, szíveskedjen adatait és vizsgajelentkezését ismételten ellenőrizni. Amennyiben hibás adatot talál, legyen kedves haladéktalanul jelezni.
Tájékoztatom, hogy a vizsgabehívót, amely tartalmazza vizsgáinak időpontját és helyszínét, 2018. április második felében tértivevényes küldeményként postázzuk."
Szóval szerintem neked is kellene majd kapnod valami hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!