33 pontos magyarral behívnak a Vörösmarty média tagozatára?
Figyelt kérdés
Nem ezt írtam be elsőnek, de magyon sok jót hallottam róla, esetleg aki arra a tagozatra jár, írhatna:D2018. febr. 23. 19:10
1/14 anonim válasza:
Mennyi a matekod? Hozott pont? 28-án írják ki.
Én is oda jelentkezem:-)
2/14 A kérdező kommentje:
18😔jegyekkel együtt 93:(
2018. febr. 24. 10:52
4/14 A kérdező kommentje:
Hát én azt hallottam, hogy leginkább a magyart nézik, és 40pont magyar és 35matek alatt be sem hívják az embereket...:(
2018. febr. 24. 15:18
5/14 anonim válasza:
Én 20 matek 30 magyart hallottam, de idén nehezebb volt a matek, lehet lejjebb viszik.
Mit irtál be elsőnek?
6/14 A kérdező kommentje:
Xántus, abba nem hívnak be, a Hunfalvyt meg másodiknak és abba behívnak
2018. febr. 24. 20:05
7/14 anonim válasza:
Semmi pánik! Oda fogsz bekerülni ahová be kell kerülnöd :) A többit meg ne sajnáld!
8/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, remélem és köszönöm😅:)
2018. febr. 25. 15:48
9/14 anonim válasza:
Utolsó előtti!! Igy is van, én is kösszi!!!
10/14 anonim válasza:
Sajnos nem hívnak be. Tavaly minimum 38 pontos magyar és minimum 20 pontos matek voltva szóbeli határ. Idén szerintem pár ponttal feljebb is fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!