Összesen 93pontom van, és behívtak a Hunfalvyba szóbelire. Ha nagyon-nagyon odateszem magam, utolsónak felvehetnek? 😅Mert azért a Hunfalvy elég erős, és csodálkozom, hogy a szóbelire behívtak.
Hát mindenkit azért egyáltalán nem biztos, hogy behívnak. Más dolguk is van a tanároknak, mint felvételiztetni, nincs tanítási szünet. Pont azért volt írásbeli is, hogy már annak alapján is szűrni lehessen.
Ezzel együtt tényleg nem biztos, hogy ha behívnak valakit, akkor fel is veszik. A felvehető létszám többszörösét is behívhatják szóbelizni, miért ne? De a legrosszabb írásbelit írtakat minek?
Igen, azért írtam, hogy összesen:D
Szóval azért nem értem, mert ez nagyon kevés, főleg, hogy az angol kéttant írtam be...
Amikor elmentem szóbelire, már volt egy “problémám”, mert bőven egy órára van a suli, ha mindenhol rohanok. Értem én, hogy túl lehet élni, meg meg is néztem mennyi idő az út, de nincs annyira kedvem ehhez:/
Gundelbe felvettek, és nagyon örülök neki:)
Én is Gundelba jelentkeztem KNyA-ba, mert ez volt közelebb. Remélem neked tetszeni fog...
.....
‘:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!