Miskolci Egyetem, Bolyai Kollégium - mik a felvételi feltételek, követelmények?
Sziasztok! 2018 szeptemberében mennék a ME-GÉIK-re (progterv bsc, állami) és az érdekelne hogy mi alapján lehet bekerülni a kollégiumba. Mik a feltételek, követelmények? Milyen dokumentumokra van szükség? Hogy állítják fel a sorrendet?
Faterom kollégája mondta hogy a fia nem került a kollégiumba, és valószínűleg én se fogok mert a kollégának kevesebb a fizetése és a fia mégsem került be. Ugye kell bevinni igazolást a család bevételeiről. Nem a legjobb forrás, de eddig úgy voltam vele, hogy bekerülök, viszont most nem tudom mi lesz.
Hello!
Az Egyetem, kolesz honlapján biztosan megtalálod ezeket szépen, sorban leírva. Azt hiszem van egy pár űrlap, amit letöltesz, kitöltöd majd visszaküldöd, illetve a szülők keresete is fontos, azt is igazolni kell, de azt a ősök rendezik le a munkáltatójukkal, majd azt is a többihez csapod és mehet.
Pontosan már nem nagyon tudom a procedúrát, szerintem számít, hogy az illető milyen színvonalon él, van-e esetleg olyan tényező, ami hátrányosan érinteni (betegség, elhunyt szülő), illetve az Egyetem és a lakhelyed közötti távolság is igen sokat nyom ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!