Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti mit szólnátok ahhoz ha az...

Ti mit szólnátok ahhoz ha az iskola arra kötelezne, hogy a telefonotokat le kell adni és ha meglátják nálad (szüneten kívül) akkor szaktanárit adnak?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy értem, hogy csetelgetni egy haverral óra alatt hanem mondjuk csak az asztalodon van esetleg megnézed az időt vagy a zsebedben megzizzen mert fontos üzenetet hívást kaptál. Bár a legtöbb iskolában úgy van, hogy a telefonokat ki kell kapcsolni és nap végén be. De szerintem ezt sehol nem tartják. Van valakinek az iskolájában hasonló eset? Örülnék ha kifejtenéd a véleményed. Válaszokat előre is köszi.

2018. febr. 15. 12:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezzel a telefonos hülyeséggel mindig azok dobálóznak akik a leghangosabbak, és tanulmányok alapján nem az élbolyban vannak.

Szerintem ha ennyire telefonozni van igénye akkor menjen el dolgozni. 16 év a tankötelezettség utána lehet dolgozni.

Amúgy meg ha fontos hívása van valakinek a tanár is megérti, beszél vele az ember hívják felveszi kimegy és vissza. Ritkán ez is játszik.

Amúgy meg felesleges a diáknak telefon az iskolában. Ha eredeti funkcióját nézzük némi értelme van, na de hogy játszik meg fb...

2018. febr. 15. 18:52
 12/12 anonim válasza:
Kedves ember, aki a kérdést feltette! Én is csak az előtem állókat tudom ismételni, szerintem nem "buta" döntés ilyen döntést hozni az iskolád vezetőségének. Ha itt tartunk iskolába tudtommal tanulni nem pedig szórakozni jársz. Speciel a mi oktatási intézményünkben is le kéne adni a telefont. Én meg is teszem de az iskola többsége finoman szólva letolja. És ezzel még diszkréten fogalmaztam. Ehhez azért kellett folyamodnia a vezetőségnek, mert egy okostojás posztolt az internetre egy kínos képet az iskolatársáról. Rengeteg ehhez fogható eset történt már az intézményben. szerintem jól tették. egy kis személyes történetet engedjetek meg nekem. A történet főszereplőjét hívjuk Gipsz Jakabnak. Szóval jakab úgy döntött, hogy nem adja be a telefont (sose adja be -hozzáteszem) és lefogja timelapsezni az órákat. Meg is tette, én ezt észrevettem és jelentettem z osztályfőnökasszonynak, akit a történet miatt hívjunk Erzsébetnek. Szóval szóltam Erzsébetnek, hogy Gipsz Jakab mit csinált, másnap elvette tőle a telefonját, de mielőtt megtörtént volna az "ítélet" azelőtt megnézte Erzsó a felvételeket, majd mondta: "ezeket a felvételeket nyugodta játszátok le az utolsó tanítási napon" Bennem ez a kijelentése elvágott mindent. Ilyen gerinctelen lépést nem tehetett volna meg Erzsi. Köszönöm, hogyha eddig eljutottál az olvasásban. Próbáltam törekedni, hogy érthetően, helyesen fogalmazzam meg a véleményem. Szerintem ez sikerült. Ha van valamiféle hozzászólásod az enyimhez, megteheted. Hiszen ez egy nyitott platform. További szépe, gördülékeny estét kívánok mindenkinek!
2018. ápr. 29. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!