Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milye a duális képzés?

Milye a duális képzés?

Figyelt kérdés

Duális képzésben szeretnék jelentkezni idém egyetemre.

Tudnátok véleményt mondani róla?

Nekem tetszik,amit eddig olvastam,de szívesen meghallgatnék tapasztalatokat.

2018. febr. 15. 09:08
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és akit önköltségesre vesznek fel,az is jelentkezhet duálisra? Vagy csak államisok?
2018. febr. 15. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
Olyan tanárral, professzorral nem találkoztam aki bármi jót tudott volna mondani róla
2018. febr. 15. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hallgatót ismerek, aki duális gépészmérnök-képzést végez, van id tanulni, és nagyon jó a gyakorlati felkészítés. Nem utolsósorban pedig anyagilag is jól jár.

A tanároknak tökmindegy, hogy duális vagy szimpla hallgatót okítanak, ugyanaz az elméletben a követelményszint. :D

2018. febr. 15. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
2018. febr. 20. 16:02
 5/8 anonim válasza:

Abszolut megeri. A berezes baromi jo, es a tapasztalatok felbecsulhetetlenek (bar persze ez cegfuggo is, de mashol kb te kene ezert fizess, nem hogy ok neked). Ugyhogy mindenkepp vagj bele! Es nem csak allamiskent lehet jelentkezni, onkoltsegeskent sincs akadalya, nem biralnak el ettol maskepp, mert a ceg elobb vissza kell jelezzen, mint hogy te juliusba vegeleg eldontod, melyik egyetemre mesz es hova vettek fel.

Egy masodik feleves dualisos hallgato

2018. márc. 8. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Van valami határidő,hogy mikortól lehet jelentkezni?

2018. márc. 9. 20:50
 7/8 anonim válasza:
Ceg fuggo, hogy kihez mikortol es meddig lehet jelentkezni. Az egyetem honlapjan fent vannam a partner cegek, a legtobb helyen ha ramesz a ceg oldalara a karrier fulon belul ott lesz , hogy dualis kepzes es ott kell lennie minden infonak. Jelenztkezni mar biztos lehet, a legtobb helyre pesig aprilis kozepe, vege a jelentkezesi hatarido vege.
2018. márc. 10. 22:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. márc. 11. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!