Van itt olyan aki OE NIK mérnökinformatikusra jár angol nyelven?
Figyelt kérdés
Kéttannyelvűbe járok, úgyhogy az angoltudás meg lenne, viszont se a matek se az infó nem volt eddig angolul. Ha valaki tudna mesélni róla, azt megköszönném!#angol #OE #Óbudai Egyetem #mérnök informatika #Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar #Neumann János Informatikai Kar
2018. febr. 11. 21:08
1/2 anonim válasza:
Mármint mit kellene mesélni róla? Az angol nyelvű képzés azoknak való, akik külföldről jönnek ide tanulni és nem akarják megtanulni a magyar nyelvet. Egyébként a tanterve 1:1-ben megegyezik a magyar nyelvű mérnökinfoéval. Gondolom azt nem kell mondanom, hogy angol nyelven vannak az előadások.
2/2 anonim válasza:
arra nem jártam de a nik-re igen ill. tanultam Mo.on olyan helyen ahol angolul oktattak, el tudom képzelni a nik-en is magyar tanárok tört angollal nyomják úgyhogy annyira gond nem lehet különben is még van időd készülni szaknyelvből
amúgy én bevállanék egy ilyen képzést kár hogy régebben nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!