Az MSc felvételi beszélgetés mikor szokott lenni?
Figyelt kérdés
Hol lehet utánanézni? Illetve mennyire kemény egy ilyen, nagyon belekérdeznek az anyagba? Leginkább Pénzügy szak érdekel.2018. febr. 11. 09:20
1/3 anonim válasza:
Akkor, amikor meghirdetik.Van ahol belekérdeznek, van ahol nem. Nem is értem, hogy vársz választ, ha még pontosan az egyetemet sem nevezted meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam, van erre egy általános szabály, meghatározva legalább egy hónap, vagy bármi.
Így sem kaptam választ a kérdésre, ha kiírom, hogy a BME vagy a Corvinus érdekel, sem változott volna a helyzet. Ha valaki, aki pénzügy MSc-re jár olvassa a kérdést, biztosan írt volna akkor is, ha nem nevezek meg iskolát. Úgyhogy nem jött be az okoskodásod, sajnálom.
2018. febr. 11. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!