Gáz, ha a harmadik éven jövök rá, hogy nem érdekel az egyetem?
Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 11:30
2/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül, mivel korábban valószínűleg az alapozó tárgyak voltak túlsúlyban. Azért elég nagy pech, mert nagy szívás, ha olyannak kell foglalkoznod, amit nem szeretsz.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel/vonz az egész, vagy van egy tárgy, amit nem szeretsz, és azért mondod? Mert ha már úgy mentél egyetemre, hogy nem érdekel az egész, akkor az gáz, igen.
4/4 anonim válasza:
Én 1x váltottam szakot. Most ismét váltok. Gáz, nem gáz, most nőtt be a fejem lágya. Egyik szaknál se éreztem azt hogy annyira szeretném. Az elsőre gimiből jelentjeztem, mert nem akartam halasztani. A másodikra következő év pótfelvételin, mazsolázva a lehetőségek közül. Ezúttal pedig a szívemre hallgatva jelentkezek egy harmadikra. Hozzáteszem, a mostani szakot levelezőn be szeretném fejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!