Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit is kell csinálni ebben az...

Mit is kell csinálni ebben az esetben? Egyetemet váltanék.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most végzem a 2.félévemet egy egyetemen,de útközben kitaláltam mi is szeretnék igazán lenni. Már beadtam a jelentkezésemet is, de ilyenkor ha át akarok menni egy teljesen másik egyetem teljesen más szakára, akkor van valami teendeom a jelenlegi egyetemmel? Milyen papirok kellenek ehhez, és kihez kell fordulnom? Illetve kell-e egyáltalán valamit csinálnom, vagy elég az, ha csak "eltunok" és szeptemberben egyszeruen csak beiratkozom a másik egyetemre? Olyanok válaszát várom akik jártasak ebben :)

2018. febr. 8. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az új helyen beiratkozásnál lehet kell majd nyilatkoznod az elhasznált állami féléveidről (ha most államin vagy), de ehhez nem kell semmilyen papír a régi suliból, mert már az Oktatási Hivatal nyilvántartja. Aztán szokott olyan is lenni, hogy párhuzamosan folyó képzésről is nyilatkozni kell, de ez senkit nem érdekel igazából.
2018. febr. 8. 22:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi :) Igen, államin vagyok.
2018. febr. 8. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!