Mit csináljak, hogy ha a tanárok nem tanítanak rendesen?
Azzal kezdek, hogy 9.-es vagyok, gimis, 3-as tanuló, és a rossz tanulókat nálunk (2-őt) kirúgtak az iskolából.
A töri tanárunknál nincsen rosszabb: állandóan késik, nem jár be dolgozni, ráadásul nem csinálunk mást az óráin, csak a tankönyvből kimásoljuk a vázlazot, és a tanárnő nem is segít. Dolgozatunk pedig rettenetesen érthetetlen:bonyolult kérdéseket ad fel, érettségi feladatok is vannak benne. 14-en buktak (beleszámítva, akiket kirúgtak) töriből a 24-ből (én szerencsére semmiből).
A természettudomány tanárunk sem a legjobb. Ő lemásoltat 3-4 oldalt a füzetünkbe, és a következő nap megírjuk a dolgozatot (jó, tudom, azt csak meg kell tanulni), és 3-4 hét míg kijavítja. Szerintem túl sokat ad fel ez a tanárnő, ráadásul 1 napunk van rá megtanulni, SZÖRNYŰ! Természettudományból 8-an buktak. Mit csináljak? Menjek el egy másik iskolába? De ez az iskola van a legközelebb. :((( Mi a teendő? Tűrjem el őket? Félek a következő évektől....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!