Ha felvettem egy tárgyat, de nem kaptam rá aláírást, az tárgyfelvételnek számít?
Miért, szerinted minek?
Felvetted a tantárgyat ---> Elfoglaltad a helyet.
Az, hogy nem kaptál aláírást a saját problémád, az csak arra van hatással, hogy nem mehetsz belőle vizsgázni, ergo automatikus bukta.
Ugyanúgy fizetned kell majd a büntit.
Önköltségesen vagyok.
Nem vettem el a helyet, nert kevesen voltunk.
Óraútközésem volt és nem tudtam bejárni.
Ha önköltséges vagy, akkor már rájöhettél volna, hogy abban a varázslatos helyzetben vagy, amikor minden rossz ugyanúgy vonatkozik rád, csak a jóból kapsz kevesebbet vagy semmit.
Tanulj meg olvasni... nem árt! :) A kérdés sem merült volna fel.
"Nem vettem el a helyet, nert kevesen voltunk. "
Én sem azt mondtam, hogy elvetted a helyet, hanem elfoglaltad!!! A kettő két különböző dolog.
Akkor is elfoglalsz egy helyet ha beülsz egy üres előadóba, de nem veszed el mástól, mert egyedül vagy.
Magyarul feljelentkeztél a tantárgyra, biztosították számodra a helyedet!
óraütközésed volt... igen és ilyenkor szerinted mi a teendő?
Ez már nem anyuci szoknyája, itt ha valami baj van akkor tenni kell az ügy megoldásának az érdekében.
Kezdjük azzal, hogy tárgyfelvétel után általában van még 1-2 hét, amíg ingyenesen leadhatod a tantárgyakat.
Az alatt meg már rég kiderülnek az óraütközések, bár a neptunban is látod..
De ha nem akarod leadni, akkor beszélsz az oktatóval, hogy más gyakorlatára járj be, pótolhass, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!