Ilyenkor adnak valamit, vagy csak elbocsátanak?
Megszűnt a hallgatói jogviszonyom az egyetemen, mive egy tárgyat nem teljesítettem3.felvételre sem.
Átmegyek egy másik egyetem másik szakára, és 2-3 tárgyat el tudnék ismertetni.
Ilyenkor adnak az egyetemen valami levkekönyvet vagy honnan fudja az új egyeteme, hogy én már csináltam ezeket a tárgyakat és el tudom ismertetni. Nem értem. Valami tudna segíteni?
Ez a három tárgyfelvétel egy baromság....mindenki tudd őrjöngeni, hogy hogy nem lehet egy tárgyat megcsinálni három tárgyfelvétel alatt sem, de azt minden nagy okos elfelejti, hogy úgy, hogy nem csak az az egy tárgy van hanem mellette van még vagy másik 5 és azokból is játszik a három :-) Rosszabb esetben 15 tárgyad van egy félévben amiből nagy nehezen levizsgázol 8-ból amiből 5 harmadjára van felvéve és akkor meg a többiből táncolsz majd a jégen. Ha meg lassan halad az ember és csak 3-4 tárgyat vesz fel akkor meg miért jár 10 évig?
Mindenkinek a jó k@rva anyját :-) :-)
Még szerencse, hogy abszolváltam :-) Meg is őszültem ebben a stresszben!
Kérdező:
Neked kell majd beszámíttatni a tárgyaidat azzal, hogy a tematikát és a jegyedet igazolva kéred ismerjék el. Ha 75% egyezés van a két egyetem tárgya között akkor majd elbírálják és elfogadják. Nem automatikus..neked kell rohangálni majd érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!