Nektek milyen élményetek volt az érettségivel kapcsolatban?
Iskolákon/tanárokon múlik. Az én szakközépiskolámban pl nem volt túl magas az oktatási színvonal, a tanulók nagy része rossz eredményeket kapott.
Érettségire pedig nagyon ráparáztattak minket 12-ben, de amikor elérkezett akkor voltak szituk hogy írásbelin a két tanár váltása közben volt 2 perc "üresjárat" na akkor gyorsan meglettek sorozva a jótanulók :D
Szóbelin az irodalomtanár meg sorbarakta a tételeket, de ez amúgy nagyon nagyon ritka ilyenre azért ne számíts! Sok sikert, de azért ne parázd túl...
Gondolom volt már próbaérettségitek vagy valami hasonló, meg tudod nézni a korábbi felaatokat is, szóval be tudod lőni a nehézségét.
Én csak annyit mondok, hogy senki sem bukott meg nálunk.
Én tavaly érettségiztem.
Nem vagyok rá büszke de emelt töriből szóbelire kb semmit nem tanultam épphogy csak elolvastam párszor a tételeket és minimum ponttal (6) átmentem és még így is 3as lett.
A többi érettségire is csak tanulgattam (nem egy nívós gimibe jártam, sőt..). A tételek nálunk is sorban voltak sok tantárgyból (angol/német, infó...)
Mellesleg még hozzátenném, hogy most egyetemre járok, bár ez nagyrészt a szerencsének köszönhető:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!