Milyen a BGE PSZK kollégiuma?
"Cirka 9000 Ft/hó a koli, tehát nem drága."
Ha államis vagy.
"Egy szobába általában ketten vannak."
Hárman.
"...eléggé az ivásról szól, meg a buliról, és nem lehet tanulni."
Aki tanulni akar az tud tanulni. Ott van lent a könyvtár, ki lehet menni a lift elé, van olvasó szoba, stb. Hány kolis buli volt eddig idén? 2-3? Annyira szól mindenkinek az ivásról meg a buliról amennyire akarja... Én például első félévben maximum ha 2x berúgtam koliban, de szerintem sokat mondok. Valaki meg ennyiszer volt józan... Egyáltalán nem szól az ivásról meg a bulizásról ha nem akarja.
"Elég sok a lányos fiú, ezért lányoknak nem ajánlom. Néhány lányosabb fiú képes szoknyát és harisnyát is felvenni, hogy jól nézzenek ki."
Melyik koli ez? Mert hogy nem a miénk az biztos. :DDDD
"A szex mindennapos a koliban."
Felnőtt emberek laknak bent, szóval ja... De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy beköltözik egy lány és sorban állnak a kanok a szoba előtt aztán lehet bemenni.
Huhh, köszi a választ srácok, különösen #1, #2, #4 :D
Valószínűleg így ezeket olvasva albérletben fogok lakni. Alapvetően könnyen ismerkedek, csak tartok tőle, hogy nem lesz rá lehetőség. Ha valóban így lesz, akkor meg majd jelentkezek évközben koleszba :D
Amúgy gazdinfóra megyek, valószínűleg fel is fognak venni államira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!