Ennek lenne értelme, csinálta, csinálná valaki így?
Figyelt kérdés
22 vagyok, eddig dolgoztam.
Legszívesebben tanárira mennék, de nem érzem arra készen magam még. Ezért úgy döntettöm, hogy előbb elvégzek egy alapszakot, amivel lenne munkám és utána mennék tanárira.
Mi a véleményetek, lenne erre értelme?
Csak az államis félévek elfogynának ez a baj. :/
2018. febr. 6. 14:58
1/3 A kérdező kommentje:
vagy késő két képzéstben részt venni 23 évesen?
2018. febr. 6. 15:04
2/3 anonim válasza:
Nincs értelme, tanári állás mellett más szakmákra nincs szükséged, nem növelik a munkapiaci esélyedet. A másik meg, hogy tanárit csak nappali képzésben tudsz végezni. Leteszed az alapszakot (3-4 év) és utána kezdenél újra tanulni? Ez csak időkidobás.
3/3 anonim válasza:
A koroddal nincs baj, mert sosem késő tanulni, csak ennek így nem biztos, hogy van értelme. Ha tanár szeretnél lenni és tanítani szeretnél, akkor végezd el a tanárit, ha pedig a másik szak érdekel jobban, akkor azt. A kettőnek szerintem nincs értelme, mert nem valószínű, hogy mindkettőt tudnád egyszerre kamatoztatni (bár nem tudom, hogy mi a szak), valaming ahogy írtad a féléveid is elfogynának és tandíjat is kellene fizetned, ezt is bele kell kalkulálni. Valamint azért a tanári egy elég specifikus dolog, tehát annak szerintem megvan az oka, hogy valaki miért szeretne tanár lenni és ezen kellene elgondolkodnod...Ha legszívesebben a tanárit választanád, akkor válaszd azt. Miért nem érzed késznek magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!